De Confederatie Bouw informeert u

Alle informatie die u nodig hebt, in duidelijke taal, op het juiste moment. U hebt gratis toegang tot deze informatie vanaf het ogenblik dat u lid bent en uw bijdrage betaald hebt.

Maandblad Bouwbedrijf

Bouwbedrijf   (Construction in het Frans) verschijnt elke maand (10 keer per jaar).

Het is de meest volledige informatiegids voor de aannemers en voor de vakmensen van de bouwsector in België.
60 pagina's nieuws, advies, projecten en een centraal themadossier dat de aannemer aanbelangt.


Nieuwsbrief

De "BouwFlash" geeft beknopte informatie over de actualiteit, in het bijzonder federale en gewestelijke nieuwsflitsen die belangrijk zijn voor de aannemer. Deze dagelijkse uitgave is een ideale aanvulling op het maandblad.

Deze dagelijkse nieuwsbrief wordt in elektronische vorm naar de leden verzonden. Snel, interactief, met directe links naar de informatie die zich op de website bevindt.

 

Nieuwsbrief

De "BouwFocus" wordt tweewekelijks verstuurd naar een beperkt aantal leden, voornamelijk de grote bouwbedrijven. Ze ontvangen nieuws over bouwdossiers die meer in detail worden toegelicht en vooral op bestuursniveau relevant zijn.

 

Andere publicaties gepubliceerd door de gewestconfederaties, de lokale confederaties en de beroepsfederaties

Gespecialiseerde vakpublicaties

De Confederatie Bouw publiceert talrijke gespecialiseerde vakpublicaties over sociale, juridische, economische dossiers, enz. Deze publicaties zijn specifiek bestemd voor de bouwbedrijven. De leden genieten een korting op deze publicaties.

De site www.confederatiebouw.be

Deze site herbergt een schat aan nuttige informatie voor de aannemer, met het deel toegankelijk voor iedereen en de delen voorbehouden voor de leden en de abonnees. Hij wordt regelmatig bijgewerkt door de specialisten van de Confederatie Bouw.