EVA 15 jaar ! Stadsbezoek Mechelen
 

Stadsbezoek met geleide wandeling in Mechelen
DONDERDAG 20 april 2017 | Mechelen | 10u30

Beste EVA
Dag dames !

Dit jaar bestaat onze vereniging EVA (Echtgenoten & Vrouwen in Aannemingsbedrijven) 15 jaar en dat willen wij niet zomaar laten voorbij gaan.  Naast de Confederatie Bouw West-Vlaanderen, zijn wij de enige EVA-vereniging binnen de Confederatie Bouw die nog actief is. Om dit samen te vieren en om ook eens kennis te maken met de dames uit de Provincie West-Vlaanderen, hebben we een gezamenlijke uitstap georganiseerd.

Op donderdag 20 april bezoeken we de stad Mechelen (gegidste rondleiding). Verrassend en authentiek, zo is Mechelen! Pal in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Vanuit alle hoeken torent hét symbool van Mechelen, de Sint-Romboutstoren, boven de stad uit. Maar Mechelen is zoveel meer: charmant en compact, stad aan de Dijle, de thuishaven van Margareta Van Oostenrijk en wereldwijd bekend van het Gouden Carolusbier van brouwerij Het Anker.

We starten onze wandeling om 10u30 en lassen kort daarna een eerste koffiestop in. Daarna trekt de gids met ons door de stad en vertelt tussendoor leuke verhalen, interessante weetjes en anekdotes. We stoppen onderweg voor een lichte lunch en voorzien op het einde nog een bijkomende koffie of theestop. De rondleiding eindigt aan de steiger waar ons nog een boottocht op de Dijle wacht.

We sluiten de namiddag af rond 15u30. Voor wie nog wat verder wil genieten: er zijn vele gezellige terrasjes in het centrum van Mechelen.

Niets is leuker dan er met je vrienden collega’s op uit te trekken. Laat je verrassen door dit superleuke aanbod en schrijf vlug in ! Aantal plaatsen is beperkt tot maximum 25 personen.

Deelnameprijs: € 55 per deelneemster
Inschrijving is pas geldig na ontvangst van het verschuldigde bedrag op rekening BE16 3200 0774 1074 van Confederatie Bouw Provincie Antwerpen zetel Turnhout met vermelding "EVA - bezoek Mechelen".


In de prijs inbegrepen:
* 2x koffie-/theestop
* 1x lunch
* één glas wijn per persoon per maaltijd en water op tafel
* 3,5u durende wandeling met gids
* boottocht op de Dijle

Niet inbegrepen:
* Het vervoer van en naar Mechelen (op eigen kosten). De gids verwacht ons om 10u30 stipt aan het station in Mechelen. Voor wie met de wagen tot in Mechelen rijdt, spreken
   we af tegen 10u20 aan het station.
* Dranken en versnaperingen die eventueel genuttigd worden buiten afspraak hierboven.

Bij annulatie na 10/04/2017 zullen wij genoodzaakt zijn een vergoeding van € 55 per persoon aan te rekenen.


Uiterste inschrijvingsdatum: 03 april 2017.

Met vriendelijke groeten.
De Stuurgroep EVA Provincie Antwerpen