INFOSESSIE : NIEUWE REGELGEVING OVERHEIDSOPDRACHTEN
 


NIEUWE REGELGEVING OVERHEIDSOPDRACHTEN

VRIJDAG 5 MEI - MAANDAG 19 JUNI


Een nieuwe regelgeving inzake overheidsopdrachten, ter omzetting van Europese Richtlijnen, zal op 30 juni 2017 van kracht worden. Om ervoor te zorgen dat u zich optimaal kunt voorbereiden, biedt uw lokale Confederatie Bouw u een cyclus met twee complementaire opleidingen aan:

VRIJDAG 5 MEI
maatregelen tegen sociale dumping in de nieuwe reglementering overheidsopdrachten

De reglementering die er tegen 30 juni 2017 aankomt, besteedt bijzondere aandacht aan de strijd tegen sociale dumping. De beperking van de onderaannemingsketen, het opleggen van de erkenning aan alle onderaannemers en het omgaan met abnormale prijzen zijn een greep uit de maatregelen waarmee u noodzakelijkerwijs rekening moet houden bij uw toekomstige inschrijvingen.

MAANDAG 19 JUNI
Nieuwe reglementering overheidsopdrachten: de andere nieuwigheden in het KB Plaatsing en de uitvoering

Als aanvulling op de vorige opleiding zullen de andere nieuwigheden van de nieuwe regelgeving algemeen worden toegelicht. Er zal resoluut een praktijkbenadering worden gehanteerd om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de bouwbedrijven. De nieuwe terminologie, de nieuwe drempels voor de onderhandelingsprocedure, de nieuwe uitsluitingsbedingen, het UEA en de nieuwe vorm van de impliciete verklaring op erewoord, het opsplitsen van de opdracht en ook de wijzigingen van de opdracht zullen behandeld worden.

 

SPREKER


Elke Van Overwaele, hoofdadviseur juridisch departement Confederatie Bouw

 

LOCATIE

 

Confederatie Bouw Provincie Antwerpen - zetel Antwerpen - Th. Van Rijswijckplaats 7 - 2000 Antwerpen

 

PRAKTISCH

 

Vrijdag 5 mei van 13u30 tot 16u

Ontvangst met broodjes om 13u

 

Maandag 19 juni van 13u30 tot 16u

Ontvangst met broodjes om 13u

 

PRIJS : GRATIS voor leden van de Confederatie Bouw

 

PARKING : Er is parkeergelegenheid in het gebouw; een ondergrondse parking voor personenwagens van maximaal 1,70 m hoog (ingang Th. Van Rijswijckplaats) en een bovengrondse parking voor monovolumes en terreinwagens (ingang Sleutelstraat)

 

 

 

Inschrijvingsformulier
Voornaam: *
Naam: *
Functie:
E-mail: *
Tel.:
Fax:
GSM *
Onderneming/Organisatie: *
Ondernemingsnummer:
Lidnummer:
Straat en nr.:
Postcode:
Plaats:
Opmerkingen:
           

(*) Verplichte velden.

De gegevens die u ons meedeelt, kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van onze komende activiteiten. Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, zullen zij u op uw verzoek worden meegedeeld en indien nodig worden verbeterd.