FVB-CONSTRUCTIV

www.constructiv.be

Investeren in opleiding en training voor uw arbeiders, is investeren in uw bedrijf. fvb-Constructiv, het sectoraal opleidingsfonds voor de bouwsector, kan u hierbij ondersteunen. Door een overzicht op het ganse opleidingsveld, kan fvb-Constructiv professioneel opleidingsadvies geven op maat van uw bedrijf en volgens de behoeften van uw arbeiders.

Uw arbeiders opleiden wordt voor u als bedrijf extra aantrekkelijk door de mogelijkheden die de sector u aanbiedt. fvb-Constructiv financiert uw opleidingen geheel of gedeeltelijk, waardoor u minder opleidingskosten hebt. Daarnaast komt fvb-Constructiv ook tussen in de loonkosten van uw arbeiders terwijl zij hun opleiding volgen.

Een uitgebreid aanbod van alle mogelijke opleidingen kan u terugvinden in de opleidingscatalogus. Maar wist u ook dat fvb-Constructiv oplossingen heeft voor opleidingen die opleidingscentra niet aanbieden? Zo kan u specifieke technieken aanleren via bedrijfsinterne opleidingen, mét financiële tussenkomst van de sector.

Heeft u arbeiders nodig?

fvb-Constructiv kan u ondersteunen bij het opstellen van uw vacatures en gaat mee op zoek naar geschikte bouwvakarbeiders voor uw bedrijf. Daarnaast adviseert  fvb-Constructiv u over de verschillende mogelijke contracten en tewerkstellingsmaatregelen bij aanwerving.

Voor jongeren biedt de sector de deeltijdse leercontracten aan.  Naast de contacten met de scholen deeltijds onderwijs kan fvb-Constructiv u ook ondersteunen bij het zoeken van een stagiair uit het voltijds onderwijs.

Wenst u vrijblijvend en professioneel advies van fvb-Constructiv? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Want investeren in uw personeel loont!

Contact

Frank Van Dessel, fvb.ant@constructiv.be