Projecten1) BouwRadar

Wat is BouwRadar?

BouwRadar is een nieuwe dienstverlening van de Confederatie Bouw, ondersteund door Deloitte Fiduciaire, WTCB, FIBS en Agentschap Innoveren & Ondernemen om u naar een optimale werking van uw bedrijf te begeleiden.

  • Uw kmo krijgt een doorlichting op maat waarbij het aspect strategie, personeel en rapportering alsook het financiële luik en het juridische luik worden besproken met een specialist van Deloitte Fiduciaire, FIBS of WTCB We geven concrete tips en advies, die dan uitgebreid met u worden besproken.
  • Vergelijk de financiële situatie van uw bedrijf met een doorsnee kmo en een doorsnee bouwbedrijf in Vlaanderen, en toets uw strategie, uw personeelsbeleid, uw mogelijkheden tot rapportering en uw juridische aspecten af bij onze experten.
  • Bovendien krijgt u 4 u begeleiding in een door u gekozen -bovenvermeld- domein.

Dit advies is gratis.

Meer info ...2) B R I C S

Wat is BRICS ?

De Confederatie Bouw Limburg wil ondernemers of kaderleden van KMO’s uit de bouwsector informatie, tips en tools aanreiken naar een meer optimaal managementbeleid voor uw bedrijf.
Zaakvoerders uit grote bouwbedrijven en specialisten (Deloitte, Motmans&partners, Federale Verzekeringen ...) delen hun expertise en zij geven praktische adviezen om uw KMO stap per stap te doen groeien.
Bovendien heeft u uw leerproces veel beter in eigen handen dan bij een klassieke opleiding.
Er worden continu ervaringen uitgewisseld op zoek naar oplossingen op maat van uw eigen bedrijf.

Meer info ...