RAM track-and-trace

Automatiseer de processen rondom uw medewerkers, voertuigen en materieel.

 

RAM track-and-trace is een bewezen partner en specialist waar het gaat om telematica oplossingen in het bereik van medewerkers, voertuigen en materieel.

We bieden oplossingen voor uw medewerkers zoals, ritten – en urenregistratie, checkinatwork, en mobiliteitsvergoedingen. Hiermee worden ze minder belast met administratieve taken en krijgen ze de zekerheid dat gegevens correct door komen bij de betreffende collega’s.

U verbetert processen in uw organisatie door het automatisch verzamelen van data die wij omzetten in bruikbare informatie en via dashboards en rapportages bij de juiste collega’s brengen. U kunt sturen op inzicht in fleetmanagement, materiaalbeheer en werk-reistijden. Uiteraard is biedt het systeem diverse manieren om te koppelen aan uw bestaande software.

Sinds 2005 werken we samen met de Confederatie Bouw en hebben ons opgewerkt tot expert in het domein van installatie en bouw. Jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde bedrijven maakt dat we innovatieve en doelmatige oplossingen hebben en blijven ontwikkelen.

Werken met ons als betrouwbare partner in track-and-trace oplossingen heeft vele voordelen die we graag vrijblijvend en persoonlijk toelichten.

www.track-and-trace.be 

 

 

  
    

Contact:

RAM Mobile Data
Tel 02 715 25 11 - info@ram.be            
www.track-and-trace.be
          

Ledenkorting:

Leden van de Confederatie Bouw genieten al sinds 2005 van ledenvoordeel, informeer over de mogelijkheden.