Ik ben particulier

 

Méér dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven genieten elke dag van onze dienstverlening en advies,
en blijven op de hoogte via onze newsletter, info- en netwerkevents, en ledenmagazine.

Eenmalige jaarlijkse bijdrage. Onbeperkt advies.

  1. Je steunt elke dag - en onbeperkt - op onze expertise. Je mag rekenen op sociaaljuridisch, financieel-economisch, juridisch, milieutechnisch, bedrijfs- en ondernemersadvies op maat van de bouwsector.

  2. Put dagelijks modeldocumenten en -contracten uit onze omvangrijke databank. Je vindt er ook de weerverlet- en vakantiekalender, indexen en prijzen, loonbarema's, online tools, elektronische toepassingen, tal van handige documenten en zoveel meer.

  3. Mis geen belangrijk sectornieuws via onze website, info-events, elektronische nieuwsbrief, ledenmagazine en social media. Bij ons ben je altijd op de hoogte.

  4. Verruim jouw netwerk binnen de sector. Ontmoet collega's uit de sector en leg zo professionele contacten.

  5. Kies het hele jaar door uit meer dan 300 praktijkgerichte veiligheids-, management-, pc- en bouwtechnische opleidingen. Wil je liever een opleiding op maat van je bedrijf en op het moment dat je het beste schikt? Geen probleem, daar zorgen wij voor.

  6. Jouw belangen als ondernemer in de bouwsector kan je niet zelf verdedigen. Confederatie Bouw doet dat voor jou in diverse adviesraden en op verschillende politieke niveaus.

  7. Confederatie Bouw is aanwezig op tal van bouwbeurzen en verhoogt het imago van de bouwsector via initiatieven zoals Open Wervendag.

Vraag ons gratis infopakket aan en ontdek meteen wat we voor u doen!

Neem gerust contact op met mij


Katrien Coorevits

Commericeel adviseur

katrien.coorevits@confederatiebouw.be
09 244 45 14 • 0472 87 36 96