Benieuwd waarom zo'n 3.300 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

Online trainingen

Volg onze online opleidingen, veilig vanuit je zetel of bureaustoel in je home office.

Wekelijkse newsletter

aug 1

1/08/2017 13:57  RssIcon

Sinds vrijdag 30 juni 2017 ziet de wetgeving op de overheidsopdrachten er heel anders uit. Bent u al op de hoogte van de nieuwigheden? Test uw kennis met onze quiz. Succes!

Dat de wetgeving op de overheidsopdrachten veranderd is, dat wist u waarschijnlijk al. Maar bent u eigenlijk al op de hoogte van de vele nieuwigheden? Test uw kennis over de nieuwe regelgeving door de tien stellingen in onze quiz te beantwoorden.

Heeft u uiteindelijk meer fouten gemaakt dan u had gedacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de opleidingsdienst of juridische dienst van uw confederatie bouw.