Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom meer dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

• U kunt altijd weer uitschrijven

aug 3

3/08/2017 15:36  RssIcon

De sociale partners van de bouwsector hebben een akkoord bereikt over de vakantieregeling voor 2018 in Oost-Vlaanderen.

Log met uw persoonlijke inlogcodes in op onze databank en download de vakantiekalender die voor u van toepassing is.

• Vakantiekalender bouw 2018 voor Oost-Vlaanderen, met uitzondering van kantons Lokeren en Hamme

• Vakantiekalender bouw 2018 voor de kantons Hamme en Lokeren

Afwijken van de vakantieregeling

De vakantiekalender is steeds een aanbeveling. U kunt er dus van afwijken en een collectieve vakantieperiode op bedrijfsniveau afspreken met de werknemers of de syndicale afvaardiging, indien er een is.

Het bedrijfseigen vakantieakkoord voegt u als bijlage toe bij uw arbeidsreglement en u stuurt hiervan een kopie naar de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.

De rustdagen liggen wél vast, daar kunt u niet van afwijken.
De feestdag van 11 november werd door een beslissing van het paritair comité verplaatst naar 2 november. Ook die kunt u uop bedrijfsniveau niet meer verleggen.

Lid van Confederatie Bouw en u heeft een vraag? Neem gerust contact op.

Els Van Heck

Adjunct-directeur