Ontdek uw 7 voordelen als lid

#altijdopdehoogte

sep 1

1/09/2017 14:09  RssIcon

Op maandag 18 september starten er wegenwerken in de Tramstraat te Zwijnaarde tot medio oktober. Tijdens deze werken geldt er in de Tramstraat eenrichtingsverkeer.

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op maandag 18 september van start met wegenwerken in de Tramstraat te Zwijnaarde. De rijweg en fietspaden krijgen een nieuwe asfaltverharding tussen de N60 en de brug over de Schelde. Ook de parkeerstroken worden aangepakt.

Is uw confederatie nog bereikbaar?

Gedurende deze werken is er wél eenrichtingsverkeer vanuit Merelbeke richting N60. Het verkeer richting Merelbeke rijdt om via de Grotesteenweg-Noord (N60), R4 Buitenring-Zwijnaarde, Guldensporenlaan en Hundelgemsesteenweg.

Het Huis van de Bouw verlaten?

Tijdens de periode van de werken kan u de parking achter het Huis verlaten via de achteruitgang (die normaliter gesloten is). U komt dan uit in de Hutsepotstraat.