Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom Confederatie Bouw dé professionele partner is voor bouwbedrijven?

#altijdopdehoogte

okt 26

26/10/2017 10:43  RssIcon

Er zijn nog steeds werken aan de gang rondom het kantoor in Sint-Niklaas. Leden kunnen nog steeds het kantoor bereiken via de Broodstraat.

Hoe rijdt u?
  • Tot eind november blijft de Driekoningenstraat volledig geknipt ten noorden van de Noordlaan. Het verkeer van de Noordlaan kan de Driekoningenstraat inrijden naar de Spoorweglaan.

• Het verkeer kan nu niet meer vanuit de Spoorweglaan naar de Hofstraat en moet omrijden via de Plezantstraat.

• Ter hoogte van de Kleine Laan kan het autoverkeer niet richting Driekoningenstraat rijden.

• Fietsers fietsen op de rijweg in de Driekoningenstraat, maar die blijft afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.