Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom meer dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

• U kunt altijd weer uitschrijven

nov 10

10/11/2017 14:23  RssIcon

Werkt u regelmatig samen met de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen? Dan willen we graag van u weten hoe de samenwerking loopt.

Meerdere leden hebben ons het afgelopen jaar gecontacteerd met verschillende vragen en bezorgdheden in hun samenwerking met sociale huisvestingsmaatschappijen.
Deze uiten zich zowel op het vlak van technische als administratieve aangelegenheden.

Uw confederatie wil graag een aantal zaken bundelen om deze dan algemeen aan te kaarten bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) met het doel praktische oplossingen te vinden.

Daarom willen wij een samenkomst beleggen met aannemers die regelmatig opdrachten uitvoeren voor sociale huisvestingsmaatschappijen.

Wie aan deze vergadering wenst deel te nemen, nodigen we uit om vóór 16 december een bericht te sturen naar Tilly Van Geluwe: tilly.vangeluwe@confederatiebouw.be.