Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom Confederatie Bouw dé professionele partner is voor bouwbedrijven?

#altijdopdehoogte

mrt 19

19/03/2018 13:25  RssIcon

Afgelopen weekend opende de gemeente Zwalm het nieuwe gemeenschapscentrum De Munk. Onze leden Electro Service Andre en Celcio zijn enkelen van de betrokken bouwbedrijven.

Het gemeenschapscentrum De Munk biedt met onder meer een leskeuken, drie moduleerbare zalen en verschillende bergingsmogelijkheden een nieuwe thuis voor diverse verenigingen. Ook de uitleendienst, de kinderopvang en de bib krijgen er onderdak.

Onze lidbedrijven Celcio en Elektro Service Andre waren intensief betrokken bij de bouw van het nieuwe gemeenschapscentrum.

"We stonden in voor de plaatsing van energiezuinige ledverlichting, een toegangscontrole voor personeel en verenigingen, en brand- en inbraakdetectie", geeft André Overdulve van Electro Service Andre mee.

"We hebben gezorgd voor een gebouwenbeheerssysteem van het type KNX domotica, een glasvezelverbinding tussen het gemeentehuis en De Munk, een datanetwerk en child proof stopcontacten."

Wij delen úw nieuws
Heeft u ook leuk nieuws dat u graag wil delen met de Oost-Vlaamse bouwsector? Laat het ons dan zeker weten!