Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom Confederatie Bouw dé professionele partner is voor bouwbedrijven?

#altijdopdehoogte

mei 3

3/05/2018 7:15  RssIcon

Met de KLIP-app opent u op de werf de liggingsplannen van ondergrondse leidingen.

Informatie Vlaanderen lanceerde op donderdag 26 april haar eerst app: de KLIP-app. Met die app bekijkt u de op de werf de liggingsplannen van de ondergrondse leidingen. De applicatie laat namelijk toe om .klip-bestanden te openen die u kan downloaden in de detailpagina van uw planaanvraag.

offline
Een zwakke of zelfs geen internetverbinding op uw werf? Geen probleem, want de bestanden kunnen altijd en overal bekeken worden. Zelfs zonder internetconnectie. Arbeiders en projectleiders moesten tot voor kort de leidingsplannen van het KLIP via het KLIP-webportaal en via een Windows-toepassing bekijken.

De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows.
De KLIP-app werkt op tablets met Android 5.0 (of hoger) en op iPads met iOS 10 of hoger.

Bron: www.overheid.vlaanderen.be