Vraag uw infopakket aan

Benieuwd waarom meer dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

• U kunt altijd weer uitschrijven

jul 3

3/07/2018 9:21  RssIcon

De voorbije weken stelden we u vijf bedrijven voor die een project hadden ingediend waar ze met bijzondere fierheid op terugkijken. Geef úw favoriet een duwtje in de rug door uw stem uit te brengen tegen vrijdag 13 juli.

Wie wordt de opvolger van Algemene Bouw Maes? Op zaterdag 6 oktober krijgen we het verlossende antwoord tijdens de officiële opening van bis, de bouw- en inspiratiebeurs in Flanders Expo. Vijf algemene aannemers haalden de shortlist en werden de voorbije weken aan u voorgesteld.

Nu is het aan u om uw favoriete bouwproject dat extra duwtje in de rug te geven door erop te stemmen via de website www.fierbouwen.be.

Stemmen kan tot en met vrijdag 13 juli!

1. ACO bouwteam · Residentie 'Alizée' in Eeklo

2. Dero Construct · Gasthof Het Anker in Zele

3. Algemene Bouwwerken Verplancke · Residentie 'Les Belles' in Sint-Niklaas

4. ABS Bouwteam · Project 'Light Falls' in Melle