Benieuwd waarom meer dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

• U kunt altijd weer uitschrijven

aug 6

6/08/2018 10:10  RssIcon

De verplichte verzekering van de tienjarige aansprakelijkheid van aannemers, architecten en andere dienstverleners in de bouw is op 1 juli 2018 in werking getreden.

De wet van 31 mei 2017 betreffende de verzekering van de tienjarige burgerlijke aansprakelijkheid van aannemers, architecten en andere dienstverleners in de bouwsector trad in werking op 1 juli 2018.

Deze verzekeringsplicht is van van toepassing op bouwprojecten waarvoor de definitieve bouwvergunning is verleend na 1 juli 2018. Het gaat dus, met andere woorden, niet om werken in uitvoering of projecten waarbij de bouw op een later tijdstip zal beginnen maar waar de definitieve bouwvergunning was afgegeven vóór 1 juli.

​Let op, u moet hiervoor inloggen met uw persoonlijke inlogcode.

neem contact op voor meer informatie

Katrien Coorevits
Juridisch advies