Vraag jouw infopakket aan

Benieuwd waarom ruim 3.200 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

Gratis e-news

Registreer nu gratis voor onze e-news
  • Eén keer per week, op dinsdagnamiddag
  • Alleen relevant nieuws voor de bouwsector
  • Meer dan 4.000 abonnees
  • Toch niks voor jou? Je schrijft eenvoudig weer uit

 
 

Zoeken

Laatste nieuws

aug 9

Written by: AdminOostVlaanderen
9/08/2018 10:55  RssIcon

Eenmaking in wegmarkeringssector: De Groote-Deinze gaat samenwerken met De Groote Gaston


Wegmarkeringsbedrijven De Groote-Deinze en De Groote Gaston uit Merelbeke, beide lid van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen, halen de familiebanden aan en laten tegelijkertijd de nieuwe generatie het roer stapsgewijs overnemen. Een uitgelezen kans om een bedrijf, dat vijftig jaar geleden werd opgesplitst, weer één te maken.

continuïteit doorheen generaties

Het familiebedrijf wordt gesterkt vanuit beide familiale takken. De volgende generatie zal een sleutelpositie innemen binnen de nieuwe structuur. Zo wordt de continuïteit verzekerd, zowel binnen de eigen organisatie als extern. Voor de klanten, die vaak bij beide bedrijven opdrachten hebben lopen, verandert er niets.

De eenmaking wordt ondersteund door Sufina, een investeringsholding onder leiding van de familie Moortgat. Sufina wenst op lange termijn betrokken te blijven binnen het eengemaakte bedrijf.

wegmarkingsbedrijven de groote slaan de handen in elkaar
 

gezamenlijke toekomst

Tijdens de eerste jaren blijft De Groote zowel opereren vanuit Deinze als vanuit Merelbeke. De knowhow wordt wel meteen samengevoegd. Zo haalt het bedrijf niet alleen een schaalvoordeel, maar ook een competitief voordeel.
De aard van nieuwe projecten wordt namelijk steeds groter. Een nauwere samenwerking komt alle partijen en de kwaliteit ten goede.

De Groote-Deinze biedt oplossingen aan op het vlak van wegmarkeringen en belijning. De specialisatie strekt zich uit van openbare wegen tot sportzalen, bedrijfsgebouwen, parkings en privéterreinen. Naast het aanbrengen en verwijderen van wegmarkeringen plaatst het bedrijf ook stalen en houten vangrails voor overheden en ondernemingen.

De Groote Gaston groeide uit tot een vaste waarde in de markeringssector. Het bedrijf wordt gesteund door een team van zo'n zestig medewerkers die een beroep kunnen doen op een hoogstaand machinepark en een groot magazijn. Het bedrijf werkt in opdracht van de overheid, aannemers, luchthavens, kmo's en privépersonen.


Heeft u ook nieuws dat u wil delen met de leden van Confederatie Bouw? Laat het ons weten!

Copyright ©2018 Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen