Benieuwd waarom meer dan 3.000 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

• U kunt altijd weer uitschrijven

feb 4

4/02/2019 11:45  RssIcon

Piet Puttemans, van de gelijknamige firma, puzzelde het juiste trefwoord bij elkaar en wint een restaurantbon ter waarde van 100 euro

In elke editie van ons ledenmagazine 'De Oost-Vlaamse Aannemer' vindt u achteraan een kruiswoordraadsel waarvan u het antwoord op enkele opgaven terugvindt in de artikels. Piet Puttemans van de gelijknamige firma was één van de deelnemers met het juiste trefwoord en hij werd er als winnaar uitgepikt. Proficiat!

Begin maart een nieuwe kans

Wilt u ook kans maken op een restaurantbon van 100 euro? Begin maart vindt u ons volgende ledenmagazine in de bus met opnieuw een kruiswoordraadsel en dus een nieuwe kans om op onze kosten gezellig te dineren.