mrt 29

29/03/2019 11:52  RssIcon

Toon uw favoriete recente bouwproject en misschien zet u wel de Fier Bouwen-award op uw bureau

Ontdoe u even van onze o zo typische Vlaamse bescheidenheid en toon ons een recent afgewerkt project waar u bijzonder trots op bent.

U pakt tijdens de officiële opening van Bis misschien de Fier Bouwen-award mee naar huis, maar u krijgt sowieso heel wat media-aandacht en exposure in return.

Mediabelangstelling
Mediabelangstelling tijdens de officiële opening van Bis wanneer de Fier Bouwen-winnaar en de winnaar van de publieksprijs wordt bekendgemaakt.

Exposure
Exposure via de communicatiekanalen van Confederatie Bouw: voorstelling van de projecten via de newsletter, onze socialemediakanalen en in het ledenblad 'De Oost-Vlaamse Aannemer'. De winnaars krijgen bovendien nog een exclusief interview in het ledenblad.

Persaandacht
U mag rekenen op heel wat persaandacht via de Vlaamse perscontacten van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen.

De Fier Bouwen-award is een initiatief van de Vereniging van Algemene Aannemers Oost-Vlaanderen en heeft als doel de bouwsector positief in het daglicht te stellen. Op de website fierbouwen.be vindt u meer details over de award terug.
In 2017 pakte Algemene Bouw Maes de award mee naar huis, in 2018 ging die mee met Verplancke nv.

Charlene Popelier

charlene.popelier@confederatiebouw.be