apr 8

8/04/2019 12:16  RssIcon

Kris De Beule, van het Lokerse De Beule nv, mailde ons het juiste trefwoord van het kruiswoordraadsel uit De Oost-Vlaamse Aannemer en wint zo een restaurantbon ter waarde van 100 euro

In elke editie van ons ledenmagazine 'De Oost-Vlaamse Aannemer' vindt u achteraan een kruiswoordraadsel waarvan u het antwoord op enkele opgaven terugvindt in de artikels. Kris De Beule was één van de deelnemers met het juiste trefwoord en werd uitgeloot als winnaar. Proficiat!

Nieuwe kans met juninummer

Wilt u ook kans maken op een restaurantbon van 100 euro? In het juninummer van ons ledenmagazine vindt u opnieuw een kruiswoordraadsel en is dus een nieuwe kans om op onze kosten gezellig te dineren.