mei 17

17/05/2019 11:08  RssIcon

Flexibiliteit, werkzones en daglicht definiëren het beschermd gebouw van BBDO

Creative agency BBDO betrekt in Sint-Jans-Molenbeek een groot, beschermd gebouw dat op het eind van de vorige eeuw een eerste grondige renovatie onderging. In 1999 werden de pakhuizen verbouwd tot kantoorruimte. Recenter, in 2015, gaf BBDO na enkele interne reorganisaties aan Brussels architectenbureau ZAmpone de opdracht om een nieuw ruimtelijk concept uit te werken voor het kantoor te Brussel.

"

Er was de vraag
om meer werkruimte te creëren
voor de werknemers,
aangepast aan de noden
van een reclamebureau

De noden van een reclamebureau

"Het vernieuwen van het beschermd gebouw en het een nieuwe, frisse look and feel geven, was een belangrijk gegeven bij deze opdracht. Bovendien was er de vraag om meer werkruimte te creëren voor de werknemers, aangepast aan de noden van een reclamebureau", zegt Joeri De Tender van ons lidbedrijf De Tender uit Belsele. Zij waren vanaf juni 2017 als hoofdaannemer bij dit project betrokken.

In het juninummer van De Oost-Vlaamse Aannemer leest u meer over dit project.