mei 24

24/05/2019 14:39  RssIcon

Nog enkele weken en het nieuwbouwkantoor in Sint-Niklaas van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen en Accuria is af. Daardoor komt er zo'n 1.500 m² vloeroppervlakte aan kantoorruimte vrij in het huidige gebouw, dat gehuurd kan worden

Het huidige kantoor in Sint-Niklaas - ideaal gelegen op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas en het gezellige marktplein voor zomerse lunchpauzes - beslaat zo'n 1.500 m² vloeroppervlakte, verdeeld over verschillende kantoorruimtes, dat kan gehuurd worden.

Zoekt u kantoorruimte in het centrum van het Waasland om uw activiteiten uit te breiden? Neem dan contact met ons op om een rondleiding te krijgen en de huurmodaliteiten te bespreken.

Johan Wauman

johan.wauman@confederatiebouw.be