Benieuwd waarom zo'n 3.300 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

Online trainingen

Volg onze online opleidingen, veilig vanuit je zetel of bureaustoel in je home office.

Wekelijkse newsletter

jun 2

2/06/2015 11:51  RssIcon

Neem je agenda bij de hand en noteer alvast de volgende drie juridische informatiemomenten.

Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen organiseert dit jaar nog drie juridische informatiemomenten. Kruis deze data alvast aan in jouw agenda.

• 10 augustus - Juridische actua en FAQ over plaatsing en uitvoering van overheidsopdrachten

• 19 december - Informatieavond over technieken in samenwerking met het WTCB

• 8 december - Ben je goed verzekerd?

Als lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen volg je deze drie belangrijke informatiemomenten natuurlijk gratis.

Nog geen lid? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek waarom Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen de ideale professionele partner is.