Benieuwd waarom zo'n 3.300 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

Online trainingen

Volg onze online opleidingen, veilig vanuit je zetel of bureaustoel in je home office.

Wekelijkse newsletter

By admin oost-vlaanderen on 27/03/2019 9:02

Confederatie Bouw dringt aan op snelle uitvoering van aantal maatregelen uit Plan Eerlijke Concurrentie

By admin oost-vlaanderen on 10/03/2017 12:55

Op initiatief van de staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude werden 2 nieuwe apps ontwikkeld. Met deze apps kan een Belgische aannemer onmiddellijk zien of de binnen- of buitenlandse aannemers of werkkrachten wel in orde zijn met de sociale wetgeving. Beide applicaties zijn operationeel sinds woensdag 8 maart.

By admin oost-vlaanderen on 20/02/2017 15:38

In samenwerking met de betrokkenen van de sector heeft de regering belangrijke maatregelen genomen om de sociale dumping in overheidsopdrachten te bestrijden.