Webinar: 'Werken in het buitenland en de meldingsplicht in Nederland'
 

 
17
november
2020
Werken in het buitenland en de meldingsplicht in Nederland
Webinar met getuigenissen van Tectum Group en Denys
   
Uit een recente enquête over internationaal ondernemen van de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) is gebleken dat een groot deel van de ondervraagde bouwbedrijven behoefte heeft aan praktijkgetuigenissen van Belgische aannemers die actief zijn in het buitenland.

Daarnaast wordt er meer uitleg gegeven over de nieuwe meldingsplicht in Nederland die op 1 maart 2020 in werking is getreden voor bedrijven uit EER-landen (landen in de Europese Economische Ruimte).
Buitenlandse werkgevers en meldingsplichtige zelfstandigen dienen gegevens over de werkzaamheden in te dienen via het meldloket van Postedworkers.nl.

 
 
     
 
19:00 | De nieuwe meldingsplicht in Nederland
Joeri Van Meenen, Vlaamse Confederatie Bouw

19:30 | Praktijkgetuigenis door Tectum Group
Yves Biesmans, gedelegeerd bestuurder

20:00 | Praktijkgetuigenis door Denys
Carlin Deseyne, hoofd HR & Coaching

20:30 | Einde
 
     
 
 
 
 
 


Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades en één van de grootste dakdekkersbedrijven van België. De groep is ook actief in Polen en Nederland, en projectgewijs in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Hongarije, Roemenië en Scandinavië.

Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze unieke diversificatie is Denys een veel gevraagde partner voor complexe bouwwerken en infrastructuurwerken in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Canada en Zuid-Amerika.

     
Praktische informatie
 
  Di 17 november 2020
     
  Onthaal vanaf 18:45
Start om 19:00
     
  Huis van de Bouw
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
     
  Gratis inschrijven
     
  Een organisatie van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Confederatie Bouw en EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Contact
Hella Veyt
09 244 45 00
     
 
Blijf gemakkelijk op de hoogte