Damesklub

De Damesklub verenigt actieve dames die verbonden zijn aan de bouwsector via Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. Zij organiseren negen keer per jaar een boeiende uitstap of activiteit.


Plaatselijke clusters

Praktische ondersteuning op maat van élk bouwberoep

Ben je lid van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen? Dan ben je automatisch ook aangesloten bij een federatie, afhankelijk van jouw activiteiten.

Wat is het verschil tussen het advies van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen en het advies van een federatie?

Voor algemene vragen klop je aan bij Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen, voor technische vragen ga je te rade bij jouw federatie.

De verschillende federaties werden onderverdeeld in vier hoofdcategorieën (ook wel 'clusters' genaamd).

 

Regioplatformen en Juniorsplatform

Regioplatformen

Om de zowat 3.200 leden, verdeeld over de volledige provincie, de kans te geven om hun stem te laten horen zijn er regioplatformen opgericht. Elk lid heeft de kans om zich daarbij aan te sluiten en zo mee contacten te onderhouden met de lokale overheden van die regio.

Meer informatie over het regioplatform? Neem dan contact op met Hella Veyt.
E hella.veyt@confederatiebouw.be · T 09 244 45 00


Juniorsplatform

Het Juniorsplatform verbindt alle jonge aannemers, onder de veertig, van onze lokale Confederatie. Doorheen het jaar organiseren ze tal van activiteiten zoals de Nacht van de Jonge Aannemer, een familiedag en een shortski.

Interesse om hierbij aan te sluiten? Neem dan contact op met Sarah Leysen.
E sarah.leysen@confederatiebouw.be · T 09 244 45 12

Met dank aan onze sympathiserende leden


Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen bedankt graag haar sympathiserende leden voor hun steun.

In ruil voor die steun kunnen ze rekenen op verschillende uitnodigingen voor netwerkevenementen en krijgen ze advertentieruimte aangeboden: online (in de newsletter) en print (in het ledenmagazine). Via beide kanalen bereikt u tot 4.000 bouwprofessionals in Oost-Vlaanderen.