Daguitstap Oostduinkerke met afdeling NAVAP
 
  
 DAGUITSTAP OOSTDUINKERKE met afdeling NAVAP
 (stukadoors, voegers, gevelreinigers & dekvloerders)

 
 Zaterdag 9 september 2017 | OOSTDUINKERKE
                
       
Onze afdeling NAVAP (vereniging van stukadoors, voegers, gevelreinigers & dekvloerders) organiseert voor haar leden een leuke daguitstap. Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's uit West-Vlaanderen.


PROGRAMMA

U wordt om 9 uur verwacht voor een ontbijt in de brasserie van het golfdomein 'Hof te Hille' in Oostduinkerke. Na het ontbijt kan iedereen zich uitleven tijdens een leuke golfinitiatie. "Golf is het plezierigste wat je kan meemaken zonder dat je je hoeft uit te kleden". Stof tot nadenken of zonder meer de naakte waarheid? Kom het zelf ontdekken en beleven.
Wie thuisblijft, slaat de bal zeker mis. Wie afkomt, slaat de bal misschien mis. Maar die laatste leert het wel.

's Middags wordt een licht lunch voorzien in De Peerdevisscher, waarna we een bezoek brengen aan het Nationaal Visserijmuseum NAVIGO. We maken er kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche Ijslandvaarders en de garnaalvissers te paard. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. We ontmoeten er trouwens ook echt Noordzeebewoners...

Nat het museumbezoek maken we een huifkarrentocht, om zo meer van Oostduinkerke te ontdekken.

De dag wordt afgesloten met een gezellig etentje in Wielrijdersrust Het Dorstig Hart, idyllisch gelegen in het pittoreske polderdorp Wulpen, langs het kanaal Nieuwpoort-Duinkerken.
  
PRAKTISCH
               
  • Datum: Zaterdag 9 september 2017
  • Uur & locatie: We verzamelen om 9 uur in Golf 'Hof ter Hille' | Hof ter Hillestraat 2 - 8670 OOSTDUINKERKE (als u enkel aan het etentje 's avonds deelneemt, verwachten we u om 18u30 in Wielrijdersrust | Dijk 33 - 8670 WULPEN).
  • Verplaatsingen tussen de activiteiten met eigen vervoer (eventueel wel samenrijden)
  • Inschrijven VÓÓR 20 AUGUSTUS (opgelet: het aantal deelnemers is beperkt - dus best zo vlug mogelijk inschrijven)
  • Ongeveer één week vooraf zal u een bevestiging ontvangen met verdere praktische info.

DEELNAMEPRIJS

Deze contactdag is enkel voorbehouden voor leden van onze afdeling NAVAP.
De deelnameprijs bedraagt € 125 per persoon inclusief alle bezoeken, activiteiten, maaltijden en dranken. Er kan ook ingeschreven worden om enkel aan het etentje 's avond deel te nemen (à € 55 per persoon).
Betaling bij ontvangst van factuur.


INSCHRIJVING