Commerciële Actie enkel geldig voor de Confederatie Bouw Leden

 

Door een exclusieve samenwerkingsovereenkomst tussen Confederatie Bouw en Toyota & Lexus Belgium hebben wij het heuglijke nieuws U volgende commerciële Fleet actie voor te stellen en dit voor volgende modellen:

Alle info i.v.m. uitrusting & prijzen + bestelbon
   

    


 

   

 

 

Zoals U merkt heeft U dankzij de samenwerking tussen de Confederatie Bouw en Toyota & Lexus Belgium een uniek aanbod verkregen.

Indien U vragen heeft bij welke dealer U terecht kan stuur een mail naar fleet@toyota.be en wij bezorgen U de juiste contactgegevens.

Indien U direct wil ingaan op één of meerdere van deze voorstellen stuur dan de ingevulde BESTELBON door naar fleet@toyota.be en de dealer in uw buurt zal U contacteren om dit verder af te handelen.

Bij de bestelbon vult U uw gegevens in, het aantal achter het juiste pakket en simpelweg doorsturen.

Vanuit Toyota & Lexus Belgium begrijpen wij hoe kostbaar uw tijd is en op deze manier zijn we ervan overtuigd om U op een snelle efficiente en vlotte manier te kunnen voorzien van een wagen die voldoet in uw behoefte!

De betrouwbaarheid en service die U als vakmensen aan uw klanten biedt is tevens één van onze waarden! Toyota staat garant voor betrouwbaarheid, een betrouwbare partner voor uw wagenpark is wat wij kunnen zijn voor U!

LET OP! Deze actie is beperkt geldig van 15/02/2018 t.e.m. 30/05/2018

Tot binnenkort!

Aarzel niet ons Fleetteam te contacteren bij vragen of opmerkingen!

Fleetteam Toyota Lexus Belgium
Tel: 02/386 74 39
fleet@toyota.be