Vraag je infopakket aan

Benieuwd waarom zo'n 3.400 Oost-Vlaamse bouwbedrijven al voor Confederatie Bouw hebben gekozen?

 

Ik ben particulier

 

Eenmalige jaarlijkse bijdrage. Onbeperkt advies.

1. Onbeperkt advies en ondersteuning

Vertrouw elke dag - en onbeperkt - op onze expertise. Je mag rekenen op sociaaljuridisch, financieel-economisch, juridisch, milieutechnisch, bedrijfs- en ondernemersadvies op maat van de bouwsector. Bovendien nemen we letterlijk werk uit jouw handen.

2. Honderden modelcontracten- en documenten

Haal dagelijks modeldocumenten en -contracten uit onze gigantische databank. Je vindt er ook de weerverlet- en vakantiekalender, indexen en prijzen, loonbarema's, online tools, elektronische toepassingen, tal van handige documenten en zoveel meer.

Je verliest geen tijd met zelf documenten op te stellen én je bent zeker dat ze jou als ondernemer in de bouw het beste beschermen.

3. Eén plaats voor al jouw sectorinformatie

Mis geen belangrijk sectornieuws. Via onze info-events, elektronische nieuwsbrief, ledenmagazine en social media ben je altijd op de hoogte van nieuwe of gewijzigde wetgeving, innovaties en zoveel meer.

4. Netwerk in Oost-Vlaamse bouwsector

Verruim jouw netwerk binnen je sector. Ontmoet collega's tijdens info-events, tijdens onze peterschapsprojecten of tijdens onze druk bijgewoonde social events zoals de nieuwjaarsreceptie, Summer Drink, Nacht van Bis, Nacht van de Confederatie en de sinterklaasfeesten.

5. Dé opleidingsverstrekker voor bouwbedrijven

Kies het hele jaar door uit meer dan 300 praktijkgerichte veiligheids-, management-, pc- en bouwtechnische opleidingen. Wil je liever een opleiding op maat van je bedrijf en op het moment dat je het beste schikt? Geen probleem, daar zorgen wij voor.

6. Woordvoerder van de Belgische bouwsector

Jouw belangen als ondernemer in de bouwsector kan je niet zelf verdedigen. Confederatie Bouw knokt voor de belangen van de bouwbedrijven in diverse adviesraden en op verschillende politieke niveaus: provinciaal, gewestelijk, nationaal en Europees. 

7. Ambassadeur

Confederatie Bouw is aanwezig op tal van bouwbeurzen en verhoogt het imago van de bouwsector via initiatieven zoals Open Wervendag.

Vraag je gratis infopakket aan en ontdek meteen wat we voor je doen!

Neem gerust contact op met mij


Katrien Coorevits

Commericeel adviseur

katrien.coorevits@confederatiebouw.be
09 244 45 14 • 0472 87 36 96