Dienstverlening op maat voor bouwbedrijven

Op donderdag 30 maart '06 werd in Brugge de nieuwe VZW "Confederatie Bouw West-Vlaanderen" opgericht, een samengaan van de vroegere lokale Confederaties in Noord- en Zuid-West-Vlaanderen.

Sinds de jaren '70 ontsnapt de bouwsector niet aan een toenemende techniciteit en aan strengere en ingewikkelde reglementeringen en voorschriften. Wij zijn genoodzaakt op deze evolutie te anticiperen door de dienstverlening steeds maar uit te breiden. Op deze wijze wordt de aannemer als manager bijgestaan in het runnen van zijn bedrijf en weet hij zich geruggensteund via onze Confederatie Bouw naar de toekomst toe.

Onze Confederatie Bouw West-Vlaanderen is het levende bewijs van een dynamische organisatie, die zich aan wisselende omstandigheden en evoluerende omgeving pragmatisch aanpast, in het belang van haar leden.

Met de oprichting van de nieuwe VZW streeft de Confederatie Bouw drie objectieven na:

  • Betere invulling van haar opdrachten, met name voornamelijk de service aan onze leden (door samenwerking kunnen nieuwe gespecialiseerde diensten aangeboden worden op sociaal, juridisch, economisch, fiscaal en administratief vlak en kunnen de beschikbare mensen en middelen op de meest efficiënte manier worden ingezet. Bovendien kunnen wij de netwerkvorming en belangenbehartiging verbeteren en uitbreiden.
  • Heroriëntering van versnipperde activiteiten.
  • Sterke aanwezigheid in het patronaal landschap : we willen een sterkere rol spelen, welke op determinerende wijze zal bepaald worden door het representatief karakter van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen.

Wanneer U lid bent van onze Confederatie staat ons team van enthousiaste medewerkers U en uw onderneming steeds bij om U met een snelle en correcte service te helpen doorheen het ingewikkelde kluwen van administratieve verplichtingen en om uw belangen zowel individueel als collectief te behartigen.

ABONNEER U OP ONZE E-NIEUWSBRIEF EN WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE !!

Via e-mail brengen wij u op de hoogte van nieuws uit de bouwsector. Bovendien ontvangt u dan ook regelmatig een elektronische uitnodiging voor onze activiteiten en opleidingen.

Deze dienst is enkel voorbehouden voor leden van onze Confederatie Bouw !

 

Lid worden?
Ondersteuning & advies
Vertegenwoordiging van je belangen
Netwerking
Informatie van dag tot dag
Voordelen en kortingen

Ontdek onze voordelen